قابل توجه دانشجویان محترم دانشگاه فردوسی مشهد شروع کلاس های مجازی (غیر حضوری) از شنبه 16 فروردین 1399

etlaeya k m2
با سلام و آرزوی سلامتی برای تمامی عزیزان،

قابل توجه كليه دانشجويان گروه جغرافیا در تمامی مقاطع تحصیلی #کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکتری#

با در نظر گرفتن شرایط حاکم بر کشور و ادامه تعطيلي دانشگاه ها در طي هفته هاي آينده و وجود بخش نامه وزارتي و دانشگاه مبني بر الزام برگزاري كلاس ها به شيوه مجازي از تاريخ ١٦ فروردين ماه، خواهشمند است دانشجويان محترم ضمن مراجعه به سايت آموزش الكترونيكي دانشگاه با نشاني زير و همچنين هماهنگي با اساتيد دروس از نحوه برگزاري كلاس هاي خود در هفته آتي اطلاع يافته و امكانات مورد نياز براي حضور در كلاس ها را مهيا نمايند.
vu.um.ac.ir (http://vu.um.ac.ir/)
اگرچه ممکن است در برگزاری کلاس ها به شیوه مجازی مسائل و مشکلاتی وجود داشته باشد، اما با توجه به شرایط موجود، تغییر شیوه آموزش گریزناپذیر به نظر می رسد. در این راستا، قرار بر اين است كه كلاس ها با توجه به ماهيت دروس و بر اساس تشخیص اساتید به دو شيوه "آنلاين" (گزينه ترجيحي) ، "آفلاين" و یا ترکیبی از این دو برگزار گردند. در هر حالت دانشجویان نیازمند به استفاده از سایت آموزش الکترونیکی دانشگاه می باشند. اما در خصوص آموزش آنلاین (بر خط) یک سری امکانات اولیه لازم است که لازم است دانشجویان گرامی در این خصوص با اساتید خود هماهنگی لازم را داشته باشند. اساتید می توانند کلاس های آنلاین خود را با سامانه webinar دانشگاه و یا برخی شبکه اجتماعی در دسترس چون Skype  ، WhatsApp تشکیل دهند اما ترجیح دانشگاه این است که تا انجا که امکانپذیر باشد از سامانه دانشگاه برای این منظور استفاده شود. در این راستا، برای آشنایی دانشجویان گرامی با سامانه آموزش آنلاین دانشگاه همچنین جهت آشنایی با برنامه ها و نرم افزارهای مورد نیاز برای بهره برداری از این سامانه لطفا به پیوند زیر مراجعه نمائید:
در پیوند یادشده، لطفا ضمن مراجعه به بخش "معرفی درس" با نرم افزارهای مورد نیاز برای آموزش انلاین آشنا شده و نرم افزار Adobe flash player  را با توجه به نوع سیستم مورد استفاده دانلود و نصب نمایید. توجه داشته باشید که بهترین Browser برای استفاده از امکانات دانشگاه Firefox می باشد.
در این خصوص، دانشجویانی که به امکانات مورد نیاز چون کامپیوتر یا تلفن همراه هوشمند و اینترنت مناسب دسترسی ندارند، لطفا در صورت امکان برای این مسئله چاره اندیشی نمایند و در عین حال، در اسرع وقت اساتید درس را از این مسئله آگاه نمایند تا در این خصوص چاره اندیشی صورت گیرد.
امیدوارم بتوانیم با همت و پشتکار جمعی به خوبی از شرایط نامطلوب ایجاد شده گذر نماییم.
 پیروز و تندرست باشید- مفیدی