پژوهش های جغرافیای سیاسی

مجله پژوهش های جغرافیای سیاسی با مجوز شماره‌ی 122002/3/3 به تاریخ 08/07/1393 از کارگروه علوم انسانی کمیسیون بررسی نشریات علمی کشور با سردبیری دکتر محمد باقر قالیباف و مدیر مسؤولی دکتر هادی اعظمی مجوز انتشارگرفته است. این مجله به عنوان یک مجله پژوهشی بین رشته‌ای در حوزه مطالعات جغرافیای سیاسی است و برای چاپ و انتشار مقالات علمی- پژوهشی در زمینه جغرافیای سیاسی، ژئوپلیتیک، جغرافیای سیاسی گرایش فضای شهری، علوم سیاسی و روابط بین الملل در نظر گرفته شده است.

حوزه و تخصص نشریه
o    مطالعات نظری در زمینه مباحث جغرافیای سیاسی و ژئوپلیتیک
o    نقش فناوری های جدید IT وICT در جغرافیای سیاسی، آمایش و سازماندهی سیاسی فضا
o    آمایش دفاعی و امنیتی فضا