جغرافیا و توسعه ناحیه ای

این مجله در واقع قدیمی ترین مجله در حال انتشار گروه جغرافیا محسوب می گردد. اولین شماره مجله در پاییز 1382 با عنوان جغرافیا و توسعه ناحیه ای ضمیمه مجله دانشکده ادبیات و علوم انسانی (علمی- پژوهشی) منتشر گردید. دومین شماره با عنوان مجله دانشکده ادبیات و علوم انسانی، ویژه جغرافیا و توسعه ناحیه ای (علمی و پژوهشی) در بهار و تابستان1383 منتشر شد. این مجله تا شماره چهارم خود به عنوان ضمیمه مجله دانشکده ادبیات و علوم انسانی منتشر می شد اما از شماره یادشده از آن مجله جدا گردیده و به صورت کاملاً مستقل منتشر گردید و از شماره 5 به بعد علمی - پژوهشی می باشد.

n1
حوزه و تخصص نشریه
1-    برنامه ریزی شهری
2-     تحلیل فضایی پدیده های جغرافیایی