راه اندازی رشته سنجش از دور و سیستم اطلاعات جغرافیایی (GIS) در دانشگاه فردوسی مشهد

m gis 2

با مساعدت های مدیران محترم گروه جغرافیا جناب آقای دکتر مفیدی و جناب آقای دکتر شکوهی، و حمایت های سخاوتمندانه هیئت رئیسه محترم دانشکده ادبیات و علوم انسانی و هیئت رئیسه محترم دانشگاه فردوسی مشهد،  و تلاش و پیگیری های جناب آقای دکتر مسعود مینائی برای اولین بار رشته سنجش از دور و سیستم اطلاعات جغرافیایی (GIS) در مقطع کارشناسی ارشد در گروه جغرافیای دانشگاه فردوسی مشهد راه اندازی گردید و اولین دانشجویان تحصیل خود را آغاز نمودند. این مهم پس از 28 سال از اولین پذیرش دانشجویان سنجش از دور و GIS در دانشگاه تربیت مدرس در سال 1372 محقق گردیده است. با ايجاد اين رشته در دانشگاه فردوسي مشهد، خلع وجود اين رشته در دانشگاه هاي سراسري مستقر در شرق كشور مرتفع گرديده و تحصیل علاقمندان از استان هاي شرقي-شمال شرقي و جنوب شرقي كشور در اين رشته تسهیل خواهد شد. ایجاد رشته سنجش از دور و سیستم اطلاعات جغرافیایی (GIS)  را به خانواده بزرگ گروه جغرافیا و دانشگاه فردوسی مشهد شادباش عرض نموده و از علاقمندان به این رشته جذاب و پرکاربرد جغرافیایی جهت ادامه تحصیل دعوت به عمل می آید.