انتخاب عضو هیأت علمی گروه جغرافیا به عنوان عضو کمیته راهبردی کمیسیون علم اطلاعات جغرافیایی (GIScience)

Dr Minaei-1399

انتخاب عضو هیأت علمی دانشگاه فردوسی مشهد به عنوان عضو کمیته راهبردی کمیسیون علم اطلاعات جغرافیایی (GIScience) اتحادیه بین المللی جغرافیا

بر اساس اعلام تارنمای کمیسیون GIScience اتحادیه بین المللی جغرافیا (IGU)، جناب آقای دکتر مسعود مینائی، عضو هیئت علمی گروه جغرافیای دانشکده ادبیات و علوم انسانی به همراه یازده نفر از سراسر جهان از جمله متخصصانی از آکادمی علوم چین، دانشگاه اوهایو آمریکا، آکادمی علوم روسیه به عنوان عضو کمیته راهبردی این کمیسیون در بازه زمانی 2020 تا 2024 به فعالیت خواهند پرداخت. لازم به ذکر است که از زمان تاسیس کمیسیون در سال 2004 تا کنون برای اولین بار است که شخصی از ایران به عضویت کمیته راهبردی آن انتخاب می گردد. دکتر مسعود مینائی سابقه انعقاد تفاهم نامه های بین المللی و چهار دوره برگزاری رویدادهای هفته آگاهی جغرافیایی و روز جهانی GIS و نخستین همایش علم اطلاعات جغرافیایی (GIScience): بنیادها و کاربردهای بین رشته ای به صورت بین المللی در چهارچوب نمایندگی GeoforAll در ایران را در کارنامه خود دارد. ضمن شادباش، گروه جغرافیا برای این همکار پرتلاش خود آرزوی توفیق روزافزون می نماید.