برگزیدگان هفته سرآمدی آموزش در گروه جغرافیا

Teacher Day certificate v2

هیأت رئیسه دانشکده ادبیات و علوم انسانی دانشگاه فردوسی مشهد طبق روال هرسال خود، در هفته سرآمدی آموزش، برگزیدگان آموزشی دانشکده را بر اساس ارزیابی های دفتر ناتک معرفی نموده و از آنها تقدیر به عمل آورد. این مراسم در ساعت 10 الی 12 روز سه شنبه مورخ 16 اردیبهشت ماه 1399 به شیوه مجازی برگزار شد. در این مراسم، جناب آقای دکتر امیدعلی خوارزمی و جناب آقای دکتر سیدهادی زرقانی اعضای هیات علمی گروه جغرافیا به عنوان برگزیدگان آموزشی گروه جغرافیا در سطح دانشکده مورد تقدیر قرار گرفتند. همچنین از جناب آقای دکتر مفیدی و سرکار خانم دکتر زرین به عنوان اعضای هیأت علمی برگزیده آموزشی در سطح گروه تقدیر به عمل آمد. علاوه بر آن، در سال جاری شاهد انتخاب اساتید مدعو برگزیده در سطح گروه ها نیز بودیم که سرکار خانم نرگس حجی پناه و جناب آقای محمدمهدی مطیعی به عنوان اساتید مدعو برگزیده گروه جغرافیا انتخاب شدند. در این مراسم همچنین از سرکار خانم مهناز رمضانی کارشناس آموزشی گروه جغرافیا به عنوان کارشناس برگزیده در سطح دانشکده تقدیر شد.

مدیریت گروه جغرافیا ضمن تشکر از زحمات کلیه اساتید ارجمند، به این عزیزان تبریک عرض نموده و برایشان توفیق و تندرستی آرزو می نماید.