تقدیر از عضو هیات علمی گروه جغرافیا توسط ریاست سازمان هواشناسی کشور

zarrinx1

سرکار خانم دکتر سحر تاجبخش، معاون محترم وزیر راه و شهرسازی و رییس سازمان هواشناسی کشور از تلاش های خانم دکتر آذر زرین عضو هیات علمی گروه جغرافیای دانشگاه فردوسی مشهد تقدیر به عمل آورد.

در مراسم افتتاحیه ششمین کنفرانس بین المللی - منطقه ای تغییر اقلیم که در تاریخ ۲۷ آبان ۱۳۹۸ در محل کتابخانه ملی ایران برگزار گردید، در حضور جناب آقای مهندس محمد اسلامی وزیر محترم راه و شهرسازی با اهداء لوح سپاس، جایزه و تندیس کنفرانس از تلاش‌های مهندس حسین اردکانی و دکتر آذر زرین در توسعه علم و دانش هواشناسی و اقلیم شناسی تقدیر یه عمل آمد.

خانم دکتر آذر زرین همکار کارگروه اقلیم شناسی هیات ویژه گزارش ملی سیلاب ها و یکی از سه نماینده کشور ایران در هیات بین الدول تغییر اقلیم (IPCC) است که از سال ۲۰۱۸ به عنوان ویراستار ارشد فصل دوم از گروه کاری اول در تهیه گزارش ششم ارزیابی تغییر اقلیم زمین (AR6) با این هیات همکاری دارد.

azar zarrin

20191122 195439