مصاحبه دكتري 1399 در گروه جغرافيا

به اطلاع داوطلبان پذیرش در دوره دکتری Ph.D سال 1399 كه دانشگاه فردوسي مشهد را براي انجام مصاحبه انتخاب نموده اند، مي رساند كه كليه اطلاعات مربوط به انجام مصاحبه دكتري در رشته هاي جغرافيا و برنامه ريزي شهري، جغرافيا و برنامه ريزي روستايي، جغرافياي سياسي و ژئومورفولوژي در اين صفحه به روزرساني خواهد شد. داوطلبان گرامي مي توانند تا پايان مصاحبه با مراجعه به اين صفحه از اخبار و اطلاعيه هاي گروه جغرافيا در خصوص مصاحبه دكتري 1399 با خبر شوند.

اين صفحه جهت اطلاع رساني به داوطلبان پذيرش دكتري سال 1399 در گروه جغرافيا ايجاد گرديده است.

لطفا اخبار و اطلاعيه هاي گروه جغرافيا را تا پايان مصاحبه دكتري در همين صفحه دنبال نماييد.

1- اصلاعيه شماره 1:

زمان مصاحبه

رشته

12 و 13 مهرماه 1399

جغرافيا و برنامه ريزي شهري

12 و 13 مهرماه 1399

جغرافياي سياسي

14 و 15 مهرماه 1399

جغرافيا و برنامه ريزي روستايي

16 مهرماه 1399

ژئومورفولوژي

به اطلاع داوطلبان گرامی می رساند، مصاحبه دکتری در چهار رشته از علوم جغرافيايي به شرح جدول روبرو در بازه زماني 12 الي 15 مهرماه 1399 در گروه جغرافيا به انجام خواهد رسيد.

2- اصلاعيه شماره 2:

براي اطلاع از چارچوب هاي كلي مصاحبه دكتري مربوط به دانشگاه فردوسي مشهد به اينجا مراجعه نماييد.

3- اصلاعيه شماره 3:

زمان بندي مصاحبه دكتري 1399 در گروه جغرافيا اعلام شد. لطفا براي اطلاع از جزييات برنامه به لينك هاي زير مراجعه نمائيد:

-براي دانلود برنامه زمان بندي مصاحبه رشته جغرافيا و برنامه ريزي شهري  اينجا را كليك كنيد.

-براي دانلود برنامه زمان بندي مصاحبه رشته جغرافياي سياسي  اينجا را كليك كنيد.

-براي دانلود برنامه زمان بندي مصاحبه رشته جغرافيا و برنامه ريزي روستايي  اينجا را كليك كنيد.

-براي دانلود برنامه زمان بندي مصاحبه رشته ژئومورفولوژي  اينجا را كليك كنيد.