برگزاری نشست تخصصی مرز و مرزبانی در دانشگاه فردوسی مشهد

news

نشستی تخصصی با موضوع مرز و مرزبانی به کوشش گروه جغرافیای دانشگاه فردوسی مشهد و انجمن ژئوپلیتیک ایران شعبه خراسان رضوی و دفتر تحقیقات کاربردی مرزبانی خراسان رضوی به مناسبت هفته نیروی انتظامی و با حضور سردار ماشاء‌الله جان‌نثار فرمانده مرزبانی خراسان رضوی، هیئت‌رئیسه دانشکده ادبیات و علوم انسانی دانشگاه همچنین اعضای هیئت‌علمی و میهمانان علاقه‌مند روز سه‌شنبه 17 مهرماه 1397 ساعت 10 در تالار فردوسی دانشکده ادبیات و علوم انسانی دانشگاه فردوسی مشهد برگزار شد.

در ابتدای نشست سردار ماشاء‌الله جان‌نثار فرمانده مرزبانی خراسان رضوی با موضوع «مرزبانی خراسان رضوی، مأموریت‌ها و تهدیدات منطقه»، سخنرانی نمود.

فرمانده مرزبانی خراسان رضوی در این نشست اظهار نمود: دیپلماسی مرزی یکی از مأموریت‌های بسیار مهم مرزبانی است و در این راستا از ابتدای امسال تاکنون حدود 200 ملاقات میان مرزبانان استان با مرزبانان کشورهای افغانستان و ترکمنستان انجام‌شده است.

وی گفت: باهمت نیروهای مسلح، نهادهای امنیتی و اطلاعاتی و مرزبانی، اشراف اطلاعاتی بسیار خوبی بر مرزهای استان وجود دارد و نیروهای مرزبانی خراسان رضوی علاوه بر مأموریت‌های جاری از توان و آمادگی دفاعی بسیار خوبی برخوردارند و اجازه نخواهند داد اشخاص یا گروه‌های تکفیری و غیر تکفیری به مرزهای ما تعرضی داشته باشند.

لازم به ذکر است در ادامه این نشست دکتر محسن‌ جان‌پرور عضو هیئت‌علمی گروه جغرافیای دانشگاه فردوسی مشهد با موضوع «مرز و مرزبانی در زندگی روزمره» و سپس دکتر سید هادی زرقانی معاونت آموزشی و فرهنگی دانشکده ادبیات و علوم انسانی دانشگاه فردوسی مشهد با موضوع «امنیت پایدار مرزی: امنیت مرز یا مرزنشین» سخنرانی کردند.

در حاشیه این نشست ضمن نمایش فیلم مستند مرزبانی، نمایشگاه دستاوردهای مرزبانی نیز برای حاضران برپا گردید.

منبع