به گروه جغرافیای دانشگاه فردوسی مشهد خوش آمدید

گروه جغرافیای دانشگاه فردوسی مشهد با بیش از 60 سال سابقه، قطب اصلی آموزش و پژوهش علوم جغرافیایی در شرق کشور محسوب می گردد. این گروه، از نظر شاخص هایی چون تعداد استاد و دانشجو، هفتمین گروه بزرگ دانشگاه فردوسی مشهد قلمداد می شود. رشته جغرافیا که در سال 1336، تحت عنوان کلی تاریخ و جغرافیا توسط دکتر لطف الله مفخم پایان در دانشگاه فردوسی مشهد بنیان نهاده شد، در سال 1346 از رشته تاریخ جدا گردیده و به عنوان سومین گروه جغرافیای ایران، به صورت یک گروه مستقل دانشجو پذیرش نمود. هم اکنون گروه جغرافیای دانشگاه فردوسی مشهد به عنوان بزرگترین گروه دانشکده ادبیات و علوم انسانی، با بهره گیری از اعضای هیأت علمی مجرب و توانمند خود در عرصه های مختلف علمی و اجتماعی در مقیاس های ملی و منطقه ای فعالیت نموده و در تمامی مقاطع تحصیلی اعم از کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکتری در قالب برنامه های مختلف دانشجو می پذیرد. وجود مراکز و هسته های پژوهشی مختلف، ارتباطات برون دانشگاهی متعدد و برنامه های آموزشی متنوع، گروه جغرافیای دانشگاه فردوسی مشهد را به عنوان یکی از گروه های فعال، مطرح و پیش رو در آورده است.
fum-geo-group-photo-02

مدیر گروه جغرافیا